Mezinárodní festival animovaných filmů Třeboň Česká Republika 1. - 6.5. 2018

Festivalová aplikace

Festivalovou aplikaci ANIFILM 2018 si můžete zdarma stáhnout do svého telefonu a mít tak neustále při sobě kompletní program festivalu. Přes aplikaci si můžete rezervovat vstupenky na projekce a plánovat si osobní festivalový program s mapou festivalových míst při ruce.

Pro využívání všech funkcí aplikace včetně pohodlné rezervace vstupenek je potřeba se zaregistrovat do naší festivalové databáze Eventival a být držitelem festivalové akreditace.

Pro PŘIHLÁŠENÍdo aplikace ANIFILM 2018 přes telefon použijte stejný login jako do festivalové databáze Eventival.

Pokud Eventival používáte nebo pokud s vámi festival přes tuto databázi komunikuje, pak svůj profil v Eventivalu máte již založený a není nutné se znovu registrovat. Ve Festivalovém centru vám sdělíme vaše přístupy. 

V případě, že vlastní profil v databázi ještě nemáte, REGISTRACI DO EVENTIVALU si zajistíte jednoduše ze svého počítače ZDE.

 

Aplikaci si můžete stáhnout zde:

                           

 

 

AKREDITACE

Akreditaci si zajistíte nebo vyzvednete ve Festivalovém centru na adrese: Krčínova ul. 51, Třeboň

úterý 1. 5. až sobota 5. 5.
od 8:30 do 20:00
neděle 6.5.
od 8:30 do 15:00


REZERVACE VSTUPENEK PŘES APLIKACI

Na jednu akreditaci si můžete rezervovat až 4 vstupenky na 4 různé projekce v průběhu jednoho dne s tím, že rezervaci je možné udělat na aktuální den a den následující. S akreditací Visitor Kid lze vyzvednout vstupenky pouze na projekce vhodné pro děti. 

Rezervované vstupenky se přiřadí k vaší akreditaci, kterou použijete pro vstup do projekčních sálů. U vchodu do sálu tedy nebudete potřebovat klasické vstupenky, ale pro kontrolu se prokážete akreditací. Pokud jste si rezervovali vstupenky přes aplikaci, pak už si je nevyzvedávejte fyzicky v pokladnách.

STORNO rezervace zajištěné přes aplikaci je možné jen v Pokladnách v divadle J. K. Tyla na Masarykově náměstí. Systém neumožňuje stornovat vstupenky přímo v aplikaci.

Proto je při rezervaci potřeba myslet na to, že vstupenky si rezervujete závazně. Nevyužitím rezervovaných vstupenek zbytečně blokujete místo divákům, kteří se díky obsazenosti sálu nemohou na projekci dostat, a vyčerpáváte si svůj denní budget vstupenek. 

Pokud nejste držitelem akreditace a nemáte registraci v Eventivalu, pak lze aplikaci využívat jako on-line program a vlastní kalendář vybraných aktivit na festivalu.

POKLADNY – TICKETING – vstupenky bez použití aplikace

Kromě elektronických vstupenek rezervovaných přes aplikaci je stále možné si k vydané akreditaci vyzvednout i papírové vstupenky ve festivalových pokladnách. Stále je také možné kupovat si jednotlivé vstupenky (bez akreditace) na jednotlivé projekce.

POKLADNY – TICKETING

Divadlo J. K. Tyla, Masarykovo náměstí, Třeboň

úterý 1. 5. až sobota 5. 5.
od 8:30 do 21:30
neděle 6. 5.
od 8:30 do 17:00