Anifilm
Kino Světozor
Divadlo J. K. Tyla
Loutkové divadlo
Roháč - sál ČT
Roháč - I. patro
Masarykovo náměstí
Dům Štěpánka Netolického
Zámecká galerie
Zlatá Hvězda
Festivalový stan / Zámecký park
Pivovar
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
24:00
Výročí 100 let založení republiky 13.00 - 14.32
×
Výročí 100 let založení republiky
Výročí 100 let založení republiky 13.00 - 14.32 - Kino Světozor
(volných míst: 85)
Významné osobnosti našeho života, Myšlenka hledající světlo, Pérák a SS, Píseň o harmonice, Brigáda, Oko, Pieseň, Šach, Zástupy, Posledný kameň, Idol, Konec stalinismu v Čechách, No Comment(y)
S láskou Vincent 15.00 - 16.35 Velká Británie, Polsko | 95 min
×
S láskou Vincent
S láskou Vincent 15.00 - 16.35 - Kino Světozor 2017', Velká Británie, Polsko
REŽIE: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
EN (CS titulky)
(volných míst: 1)
Krátké filmy A 17.00 - 18.15
×
Krátké filmy A
Krátké filmy A 17.00 - 18.15 - Kino Světozor
(volných míst: 2)
Vánoční svatba sněhuláka Karla, Duch, Manivald, Repríza, Domek hraček, Svět zítřka, epizoda 2: Tíha myšlenek ostatních lidí
Videoklipy 19.00 - 20.20
×
Videoklipy
Videoklipy 19.00 - 20.20 - Kino Světozor
(volných míst: 82)
Rex Orange County (feat. Benny Sings): Loving is Easy, Opak Dissu: Fabia Trap, Antoine Debarge: Dolly.Zero, Tall Juan: Cuidacoches, Autobianchin: Les bras d'Amelie, Tom Rosenthal: Fenn, Clemente Castillo: Fuegos Artificiales, Eluvium: Regenerative Being, Toto Bona Lokua: Ma Mama, Kożuch: Warszawa, Husky: Ghost, The Shanghai Restoration Project: I Don’t Like the Comics You Drew, Schööf: Krapfen, Smiley: Flori de plastic, Sookee: Queere Tiere, Counting sheep -electric sleeps-, Tree9: Ma Ydoum Hal, Tristram Ethergale: Smokingbird, Vulfgang Rainstorme: Semblance, Yung Nnelg ft. Ray Fuego: Tetsuo, Barbora Poláková: Krosna, Fergie: Love Is Blind
Seikaisuru Kado 21.00 - 23.00 Japonsko | 120 min
×
Seikaisuru Kado
Seikaisuru Kado 21.00 - 23.00 - Kino Světozor 2017', Japonsko
REŽIE: Masaki Watanabe
JA
(volných míst: 60)
Slavnostní zahájení festivalu + zahajovací film Psí ostrov (jen pro zvané) 19.00 - 21.30 150 min
VAF Nové talenty 2018 13.00 - 14.09
×
VAF Nové talenty 2018
VAF Nové talenty 2018 13.00 - 14.09 - Loutkové divadlo
Bože, Ó matko!, Mukumů, Plody mraků, Pouto, Kontrast, mARRY jESUS gALAXY, Proces, „Stranac“ u mojoj glavi, Tutti,
Polsko na VAFu 15.00 - 15.30 15 min
×
Polsko na VAFu
Polsko na VAFu 15.00 - 15.30 - Loutkové divadlo
EN
VAF: Soutěž krátkých filmů ve vývoji 15.15 - 18.45 210 min
×
VAF: Soutěž krátkých filmů ve vývoji
VAF: Soutěž krátkých filmů ve vývoji 15.15 - 18.45 - Loutkové divadlo
EN
Český obzor: studentské filmy I 18.30 - 19.43
×
Český obzor: studentské filmy I
Český obzor: studentské filmy I 18.30 - 19.43 - Loutkové divadlo
(volných míst: 58)
Hypnagogia, Štvanice, Egon Bondy o filozofii a vůbec, FOOD, Duchařina, 24, Bažinou, Do Not Touch!, Bílí koně došli, Ouřek, Legenda o ledním medvědovi, Klekánice, V popelnici
Krátké filmy B 20.00 - 21.18
×
Krátké filmy B
Krátké filmy B 20.00 - 21.18 - Loutkové divadlo
(volných míst: 16)
Žlutá, Děda mrož, Králičí krev, Spát a spát!, Kočičí dny, Nic se neděje, Conan O’Brien o „We’re Going to be Friends“ od White Stripes, Mořské panny a nosorožci
Abstraktní a nenarativní animace B 21.30 - 22.14
×
Abstraktní a nenarativní animace B
Abstraktní a nenarativní animace B 21.30 - 22.14 - Loutkové divadlo
(volných míst: 69)
Rozum a touha, Bitva u San Romana, Kříž, Silo, Divizní artikulace, Vlak a les, Říše fantazie, Chlapec překódovaný z fosfénů, Elegie, Sen o vodě
TV Panorama: Gruffalo 09.00 - 09.54 Velká Británie, Německo | 54 min
×
TV Panorama: Gruffalo
TV Panorama: Gruffalo 09.00 - 09.54 - Roháč - sál ČT Velká Británie, Německo
REŽIE: různí / various
CS 3+
Emil Pampúšik 10.30 - 11.26 56 min
×
Emil Pampúšik
Emil Pampúšik 10.30 - 11.26 - Roháč - sál ČT
REŽIE: Blanka Šperková
SK 6+
Můj život Cuketky 13.30 - 14.36 Švýcarsko, Francie | 66 min
×
Můj život Cuketky
Můj život Cuketky 13.30 - 14.36 - Roháč - sál ČT 2016', Švýcarsko, Francie
REŽIE: Claude Barras
6+
TV Panorama: Wakfu 15.30 - 16.39 Francie | 69 min
×
TV Panorama: Wakfu
TV Panorama: Wakfu 15.30 - 16.39 - Roháč - sál ČT 2008', Francie
CS
ČEZ - Škola animace 12.00 - 17.00
×
ČEZ - Škola animace
ČEZ - Škola animace 12.00 - 17.00 - Roháč - I. patro
V hlavě 21.00 - 22.42 Spojené státy | 102 min
×
V hlavě
V hlavě 21.00 - 22.42 - Masarykovo náměstí 2015', Spojené státy
REŽIE: Ronnie Del Carmen, Pete Docter
Herní světy: další level české animace 10.00 - 18.00
×
Herní světy: další level české animace
Herní světy: další level české animace 10.00 - 18.00 - Dům Štěpánka Netolického
Milan Cais | výstava 09.00 - 18.00
×
Milan Cais | výstava
Milan Cais | výstava 09.00 - 18.00 - Zámecká galerie
VAF Třeboň 2018: Zahajovací ceremonie 12.30 - 13.15 45 min
×
VAF Třeboň 2018: Zahajovací ceremonie
VAF Třeboň 2018: Zahajovací ceremonie 12.30 - 13.15 - Zlatá Hvězda
EN
Slovensko a Maďarsko na VAFu 13.15 - 14.00 45 min
×
Slovensko a Maďarsko na VAFu
Slovensko a Maďarsko na VAFu 13.15 - 14.00 - Zlatá Hvězda
EN
Aid Kid & Isama Zing Live 22.30 - 23.30 60 min
×
Aid Kid & Isama Zing Live
Aid Kid & Isama Zing Live 22.30 - 23.30 - Festivalový stan / Zámecký park
Aid Kid / Isama Zing DJ sets 23.59 - 01.59
×
Aid Kid / Isama Zing DJ sets
Aid Kid / Isama Zing DJ sets 23.59 - 01.59 - Pivovar