Business Bistro

22 | 03

Business Bistro

Otevíráme nový dvoudenní program pro profesionály a studenty, BUSINESS BISTRO (BB), který se bude konat ve dnech 4. a 5. května v rámci festivalu Anifilm v Třeboni.
Business Bistro je místem setkání zástupců českých i zahraničních animačních a VFX studií, herních vývojářů a tvůrců VR, se studenty a absolventy škol z filmových, výtvarných i technických oborů.
Svou participací na programu dostanou účastníci možnost ZDARMA prezentovat své studio, společnost nebo projekt formou stánku a case studies. Za festival jim poskytneme prostor pro prezentaci, článek o společnosti ve festivalovém industry programu, možnost one-to-one meetingů s dalšími účastníky programu a vstup na speciální přednášky k herní, animační a VR tématice. Obdrží od nás rovněž akreditaci Festival Professional, která účastníky opravňuje jak ke vstupu na BB, tak na celý festivalový program.
Primárním cílem Business Bistra je propojení profesionálů se studenty a absolventy škol hledající další uplatnění v kreativním a kulturním průmyslu v ČR. Obecně pak vytvoření prostředí pro sdílení nápadů a diskuzi nad novými projekty, technologiemi a možnostmi spolupráce a koprodukcemi.

Studentům proto doporučujeme, aby si přichystali svá portfólia. Budou je potřebovat :)

Více informací o programu nalezente zde.