Co všechno najdete ve Festivalovém centru?

04|05

Co všechno najdete ve Festivalovém centru?

Festivalové centrum se nachází v dolní části Masarykova náměstí. V přízemí je akreditační středisko a guest service, kde vám vydáme vaše akreditace, koupit si zde můžete katalog a program Anifilmu. Ve festivalovém obchůdku prodáváme merchandise Anifilmu - placky, bahoty, trička, čepice - vše vychází z našeho vizuálu. Takže pokud toužíte po tričku s krevetou nebo batohu s očima, doražte. 

V přízemí také najdete senzační Festival Café, kde si můžete dát výtečné sendviče, plněné wrapy, polévky, palačinky na sladko i na slano, perníky, zákusky a dortíky, domácí čaje a limonády, skvělou kávu a další lahůdky. Doporučujeme ochutnat. 

V přízemí můžete také navštívit výstavu Pokoj, kterou vytvořili studenti Filmové a televizní grafiky na UMPRUM. Na mnohotvaré projekční plochy ukotvené v místnosti nechává každý autor promítat svou autorskou animaci. Výsledkem je nestandardní videomapping.

Milovníkům počítačových her a VR je určeno první patro, kde je Samsung VR zóna a Game zóna, ve druhém patře pak Alza virtual zóna. Můžete si zahrát nejnovější počítačové hry, VR brýle vám umořní podívat se do jiných dimenzí. Těšíme se na vás ve Festivalovém centru!