06|05 novinky

Zábavný koutek Rosy a Dary

Zábavný koutek Rosy a Dary

Chcete zajít na film, zajímavou přednášku nebo prezentaci, ale není kdo by se postaral o vaše dítě?Letos poprvé na Anifilmu nabízíme možnost hlídání dětí, a to zcela zdarma!

Zábavný koutek Rosy a Dary je umístěn v 1. patře budovy Staré radnice na Masarykově náměstí č. 20. Maximální kapacita je 20 dětí ve věku od 3 do 12 let.

Otevřený je po celou dobu trvání festivalu, tj. od 5. do 10. května, v době od 9 do 18 hod. 

Děti zde budou pod dohledem dvou zkušených hlídaček. V koutku si můžou hrát se spoustou hraček a stavebnic, vymalovat si obří omalovánku, sledovat animované pohádky, ve výtvarném koutku si kreslit, malovat a vystřihovat.

Ale to není všechno... 

Denně od 14 hod čtení z dětských knížek

Nakladatelství Baobab do Zábavného koutku Rosy a Dary zapůjčilo desítky knih, ze kterých bude dětem číst buď přímo její autor anebo jiný dospělý. 

V pátek 8. 5. od 10 hod malování na obličej

Na výběr bude z několika motivů, kromě toho si děti můžou vyzkoušet různé kostýmy a paruky. Vše v režii zkušené výtvarnice a maskérky Lindy Mikoláškové. 

V sobotu 9. 5. od 13 hod přednáška pro děti a rodiče

Přednáška, která zábavným způsobem rozšíří informace z minutovek Rosy a Dary (Proč prší? Déšť, Gravitace), které v premiéře odpromítáme jako předfilm před večerní projekcí na Masarykově náměstí.