05|12 novinky

Přihlaste svůj projekt na Visegrad Animation Forum 2016

Přihlaste svůj projekt na Visegrad Animation Forum 2016

Visegrad Animation Forum / 3. – 5. května 2016 v Třeboni ve spolupráci s Anifilmem (Mezinárodní Festival Animovaných Filmů)

Soutěž je určena všem animovaným filmům, které jsou ve fázi přípravy. Již čtvrtým rokem bude odborná porota rozhodovat ve dvou kategoriích: krátký film a TV seriál (+ TV speciál). Součástí fóra je lektoring projektů za účasti nejlepších odborníků z Cartoon Fora, networková fóra a možnost prezentovat svůj projekt před odborným publikem a profesionály z televizí střední a východní Evropy.


Onlina přihláška zde.

Uzávěrka: 08. února 2016

Nejlepší projekt sekce krátký film obdrží finanční podporu ve výši 2.000 EUR pro jeho další rozvoj. Vítěz kategorie TV seriál a TV speciál si zajistí přímý postup do Cartoon Fora 2016.

Více informací o pravidlech najdete zde. 

Visegrad Animation Forum je pořádáno Českou Asociací animovaného filmu (ASAF) ve spolupráci s SPPA (Polish Animation Producers Association), APAF (Association of Animated Film Producers Slovakia), DSAF (Slovenian Animated Film Association) a MOME (Moholy-Nagy University of Art and Design, Budapest). VAF také kooperuje s Cartoon Forem. Projekt je realizován za finanční podpory programu Evropské unie Creative Europe – MEDIA a Mezinárodního Visegrádského fondu.