Call for a Project

Výzva k přijímání projektů Visegrád Animation Fóra konaného v rámci  Anifilmu 2014 

přijímá projekty do soutěže námětů krátkých filmů a TV seriálů z našeho regionu 

Obě soutěže námětů krátkometrážních filmů a TV seriálů vyhlašuje Asociace Animovaného filmu v rámci programu industry sekce Visegrád Animation Fora, které se koná na Mezinárodním festivalu animovaných filmů Anifilm Třeboň (6.-8. května 2014). Autoři vybraných 8 kraťasů a 6 středoevropských TV seriálů budou moct prezentovat své náměty formou veřejného pitching fóra ve dvou kategoriích za účasti mezinárodních profesionálů, producentů, TV comission editorů a samotných filmařů na Visegrád Animation Fóru. Každý účastnící se projekt může být zastoupen producentem a jedním z autorů.

V kategorii krátkého filmu je soutěž dotovaná cenou na další vývoj projektu v hodnotě 2 tisíc euro. 

Svůj námět krátkého filmu nebo TV SERIÁLU můžete přihlásit vyplněním formuláře na adrese:  https://vp.eventival.eu/anifilm/2014

Zájemci se musí nejdříve registrovat do systému Eventivalu, pročíst si podmínky a posléze se registrovat prostřednictvím online formuláře podle uvedených podmínek.

Uzávěrka přihlášek je 2. března 2014


Podmínky přihlášení námětu krátkého filmu

 

Podmínky přihlášení námětu televizního seriálu

 

DETAILY O SAMOTNÉM PITCHINGU

Účastníci pitchingu dostanou možnost účastnit se celého třídenního programu Visegrád Animation Fóra, jehož součástí budou i speciální přípravné workshopy věnované psaní scénáře, developmentu a prezentace projektu na mezinárodní scéně pod vedením mezinárodních profesionálů. VAF dále nabídne prezentace studií a profesionálů z našeho regionu, koprodukční debaty a program zaměřený na setkání našich škol a talentů. Výsledný pitching proběhne poslední den VAF, každý z účastnících se týmů dostane 10 minut k tomu, aby představil svůj projekt před porotou a publikem.

Visegrad Animation Forum bude hradit účastníkům pitchingu ubytování na 3 noci v době konání VAF.

 

Pro další informace kontaktujte: 

Asociace animovaného filmu, Visegrád Animation Forum

Heřmanova 3

170 00, Praha 7 Holešovice

Czech Republic

email: info@asaf.cz, www.asaf.cz