26|07 novinky

Ozvěny Anifilmu v Hradci Králové

Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na projekci Ozvěn Anifilmu v Hradci Králové.

Pokud se vyskytujete nebo budete vyskytovat v tomto městě, navštivte v úterý 30. července 2013 poslední klasické kamenné kino Bio Centralkde budeme promítat Vítězné Filmy Anifilmu.

Představíme oceněné snímky loňského a letošního ročníku Anifilmu. Filmy Případ (oceněn 2012) a Cizinec (oceněn 2013) byly mezinárodní porotou oceněné jako nejlepší Česko-slovenské studentské animované filmy. Snímky Ach, Willy (oceněn 2012) a Father (oceněn 2013) získaly cenu pro nejlepší krátký animovaný film. Holandský snímek One moment, please... získal zvláštní uznání poroty. Studentský film Pandy získal zvláštní uznání poroty a mimo to letos bodoval na festivalech v Cannes a v Annecy.

Začátek v 19:00 hodin, Videokavárna Centralbar, Bio Central, www.biocentral.cz.

Bio Central funguje již od roku 1929 a za dobu své existence vystřídal několik názvu a provozovatelů. Po delší odmlce byl znovu otevřen na konci prosince 2012, a to pod původním názvem Bio Central. Ve své nové éře navazuje na tradici zlatých časů stříbrného plátna, kdy biograf fungoval jako oblíbený cíl rodinných výletů či místo setkávání přátel. Kapacita velkého sálu je 384 míst, videokavárna má kapacitu 40 míst k sezení. WIFI je k dispozici v celém prostoru kina. Součástí biografu je i nekuřácký Centralbar a galerie filmových plakátů ve foyer kina.